Globinsko čiščenje obraza z napravo Aquaclean
Čiščenje kože z ultrazvokom

Z uporabo tehnologije hidrogenacije vode, kožo ne samo očistimo, temveč pomagamo tudi pri omogočanju mladostnega videza kože. Dodatna molekula vodika ujame proste molekule kisika na površini kože (proste radikale) in združuje v molekulo vode, ki je neškodljiva za kožo in telo. Izvajanje tretmaja daje spektakularne učinke pomlajevanja in osvetlitve kože. Zahvaljujoč posebni tehnologiji je učinek čiščenja zelo natančen, izvajanje pa je možno tudi na občutljivi koži. Tretma se prilagodi na stanje kože in njene potrebe. V sami aparaturi so dodani serumi z aktivi (hyaluronska in salicilna kislina), kateri kožo mehčajo, odpirajo, globinsko vlažijo, spodbujajo nastajanje kolagena in samo obnovo kože.

ULTRAZVOK

Ultrazvočna terapija za nego obraza nam omogoča, da serume za določeno problematiko potisnemo globoko v podkožje in preprečujejo uhajanje aktivnih snovi. Izboljša hidracijo kože, prehranjevanje in regeneracijo.

Vibriranje, ki ga povzroča ultrazvočna glava, je izjemno nežno in prijetno. S tem tretmajem odstranjujemo odmrle celice, uničimo bakterije, zmanjšamo nastajanje sebuma ter stimuliramo kolagen in elastin. Hkrati je tretma tudi terapija za kožo, saj z njim zdravimo podkožje ter dovajamo serume za določeno problematiko oziroma stanje kože. Terapija je popolnoma neboleča, varna in brez rdečice.

Želite podrobnejše informacije?

Za vsa dodatna vprašanja pokličite ali pišite na: