Nega obraza

Nega, ki združuje najbolj učinkovite tehnologije za revitalizacijo kože. Združuje vodikov piling za globinsko čiščenje kože, pršenje termalne vode s kisikom za aktivacijo kožnih celic, radiofrekvenco za glajenje gub in elastičnost kože, ultrazvok za boljše vsrkavanje preparatov in zmanjševanje rdečice kože, hladno-toplo kladivce za boljšo prekrvavitev in povečanje kisika v kapilarah in odstranjevanje odpadnih snovi v koži.

Nego obraza priporočamo tistim strankam, ki si želijo izboljšati teksturo in kvaliteto kože ter odstraniti površinske nepravilnosti, globinsko očistiti pore ter jo primerno nahraniti.  Koža po postopku je neverjetno gladka, sijoča, čista. Rezultati so hitri in učinkoviti.

Nego obraza, uporabo aparaturnih tehnik ter kozmetičnih produktov vedno prilagodimo glede na vaše želje oziroma problematiko kože.

KLASIČNA NEGA OBRAZA

Klasična nega obraza je primerna za redno vzdrževanje neproblematične kože. Z vsako stranko se posvetujemo in izberemo primerno nego obraza za njeno kožo, saj le tako lahko nudimo najboljše rezultate.

POMLAJEVALNA NEGA OBRAZA

S staranjem kože se prične postopek razgradnje kolagena in elastina. Posledično koža postane manj elastična in čvrsta. Zgornja zaščitna plast kože se začne tanjšati in obrazne mišice začnejo popuščati, zato koža na obrazu postane povešena in posledično začnejo nastajati prve gube. Zunanji vplivi ( veter, mraz, sonce….) vplivajo na kisikove celice v podkožju. Koža zaradi slabega delovanja na sebe veže manj vlage, zato postaja izsušena in starikava.

Vrhunska anti age nega obraza  za nego zrele kože, je namenjena proti staranju ter za glajenje gubic in tonifikacijo kože in je kombinacija nege in aparaturne tehnike za pomlajevanje obraza. Uspešni rezultati anti-age tretmajev  so jasno vidni že takoj po prvi negi obraza. Koža po negi obraza izgleda mladostna, sijoča in bolj napeta, saj so gube manj globoke, aktivirana je sinteza kolagena.

Za trajnejše in še bolj očitne spremembe stanja kože predlagamo serijo neg obraza.

NEGA PROBLEMATIČNE KOŽE

Specialna nega je primerna predvsem za zelo nečisto in aknasto kožo, ki potrebuje izdatno čiščenje. Primerna nega mastne kože na obrazu, izvedena s posebno pozornostjo kozmetičarke in vrhunsko kozmetiko dr. Spiller, vodi do zmanjšanega števila aken in infekcij. Koža bo vidno bolj gladka in napeta.

GLOBINSKO ČIŠČENJE OBRAZA

Vsako kožo je potrebno redno globinsko očistiti. Globinsko čiščenje svetujemo strankam z problematično kožo nagnjeno k nečistočam.

Z uporabo tehnologije hidrogenacije vode, kožo ne samo očistimo, temveč pomagamo tudi pri omogočanju mladostnega videza kože. Dodatna molekula vodika ujame proste molekule kisika na površini kože (proste radikale) in združuje v molekulo vode, ki je neškodljiva za kožo in telo. Izvajanje tretmaja daje spektakularne učinke pomlajevanja in osvetlitve kože. Zahvaljujoč posebni tehnologiji je učinek čiščenja zelo natančen, izvajanje pa je možno tudi na občutljivi koži. Tretma se prilagodi na stanje kože in njene potrebe. V sami aparaturi so dodani serumi z aktivi (hyaluronska in salicilna kislina), kateri kožo mehčajo, odpirajo, globinsko vlažijo, spodbujajo nastajanje kolagena in samo obnovo kože.

ULTRAZVOK

Ultrazvočna terapija za nego obraza nam omogoča, da serume za določeno problematiko potisnemo globoko v podkožje in preprečujejo uhajanje aktivnih snovi. Izboljša hidracijo kože, prehranjevanje in regeneracijo.

Vibriranje, ki ga povzroča ultrazvočna glava, je izjemno nežno in prijetno. S tem tretmajem odstranjujemo odmrle celice, uničimo bakterije, zmanjšamo nastajanje sebuma ter stimuliramo kolagen in elastin. Hkrati je tretma tudi terapija za kožo, saj z njim zdravimo podkožje ter dovajamo serume za določeno problematiko oziroma stanje kože. Terapija je popolnoma neboleča, varna in brez rdečice.

Želite podrobnejše informacije?

Za vsa dodatna vprašanja pokličite ali pišite na: